Welcome to Risun Bio-Tech Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Tuoteryhmä
Ota yhteyttä

Puh:+ 86-29-8610-0730

Faksi:+ 86-29-8610-5620

Sähköposti: Sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tutkijat käyttää Alfalfa kasvien sato nanohiukkasia kultaa
Risun Bio-Tech Inc | Updated: May 19, 2016

Tutkijat käyttävät sinimailanen kasvien sadon nanohiukkasia kultaa


Tavallinen sinimailanen kasveja käytetään pienet kulta tehtaiden että jonain päivänä voisi tarjota jatkuvaa sato platinasta nanoteknologia-alaa.

Kansainvälinen tutkijaryhmä University of Texas-El Paso (UTEP) ja Meksikon advanced WC on Stanford synkrotronisäteilylaitteiston laboratoriossa (SSRL)--osa ja Stanford Linear Accelerator Centerissa Menlo Park, Calif Tutkijat käyttävät kun pieni tehtaita sinimailanen luonnollinen, fysiologinen on ote metallien väliaineeseen, jossa ne kasvavat. Suurin arvo tässä on sinimailanen kultaa otteita keskipitkällä ja tallentaa nanohiukkasten--täpliä kultaa alle metrin miljardisosa muodossa. Niiden tulokset julkaistaan huhtikuun numerossa Nano kirjaimia, julkaisu American Chemical Society.

"Tämä tutkimus on vain yksi sadoista innovatiivisia tutkimushankkeita, jotka hyödyntävät ainutlaatuiset ominaisuudet synchrotron röntgenkuvat toteuttaa SSRL, sanoi Keith Hodgson, SSRL johtaja ja Stanfordin yliopiston kemian professori.

Puolijohdeteollisuudessa on arvostettu kauan, hapettumisen kestävyys ja lämmön- ja sähkönjohtavuus kultaa. Nyt säälimätön ja nopeuttaa ajaa kohti yhä vähemmän johdot, liittimet ja kautta-aukkoja yhä vähemmän semiconductor laitteissa tekee nämä ominaisuudet entistä tärkeämpää ihmisiä, jotka tekevät hyvin pienistä asioista. Näin ollen nanoteknologia-alaa on hyvin kiinnostunut prosesseja tehdä platinasta nanoluokan elektroniset ja optiset laitteet.